MGM – Remmotoren – Elektromotor

U bent op zoek naar een remmotor die non-stop presteert? Een motor die niet bezwijkt onder moeilijke elektromotorwerkomstandigheden? Bent u een Nederlandse machinebouwer en zoekt u naar een partij die verschillende typen remmotoren / elektromotoren aanbiedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren de MGM elektromotor aan de Nederlandse OEM (Original Equipment Manufacturer). Onze remmotoren staan bekend om hun betrouwbaarheid. Ook zijn de onderhoudskosten voor deze motoren laag. Wij leveren de remmotor (elektromotor) van typen BA, BM, SM, TL en BM BM. Deze remmotoren worden ingezet als snelheid vereist is. Ook bij precisie en veiligheid kunt u rekenen op deze krachtige elektromotor.

Wij leveren krachtige elektromotoren van M.G.M. Deze remmotoren hebben een gietijzeren frame voor verschillende toepassingen, zodat deze kan blijven presteren. Ook onder de meest moeilijke en zware werkomstandigheden. De remmotoren van MGM worden vaak gebruikt voor toepassingen als inpakmachines of lopende banden. De MGM remmotor beweegt goederen en mensen in de havens, schepen, bouwplaatsen, luchthavens, industriële installaties, roltrappen, theaters en bioscopen. Zij helpen bij de productie en ontwikkeling van voertuigen, papierproducten, metalen en hout. Eenheden die u vaak gebruikt in het dagelijks leven. Op aarde zijn er weinig voorwerpen waarbij de MGM remmotor niet betrokken is.

MGM remmotoren zijn van een hele hoge kwaliteit. De perfecte techniek en montage in combinatie met een sterke en veilige rem, maken deze motoren zeer betrouwbaar. RP Techniek staat voor leverbetrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit. De onderdelen worden bij ons grondig getest en gecontroleerd. U heeft nu genoeg redenen om voor de remmotoren van MGM te kiezen. Wacht daarom niet langer. Neem contact met ons op. 

Elektromotor: | serie BM | serie BA | serie SM | type TL | type BM BM (Dubbele rem) |